Daten-belgie.be

Direct online een date met singles uit henegouwen.

Date site waar vrouwen uit henegouwen afspraakjes maken met mannen. Singles komen hier op een leuke en spannende manier met elkaar in contact via online dating.

dating met een vrouw uit Henegouwen - Bruyelle
over mij Het leven op zich is al een groot feest, je moet er zelf het fijnste en gezelligste van maken. Ik ben weduwe ik had het eerst vrij moeilijk, maar ben er weer boven op gekomen. Nu ik deze periode heb overwonnen sta ik weer open voor die ene leuke man die ook weet wat die zoekt. Ik ben wel een vrouw die in eerste instantie niet zoekende is naar seks! vriendschap opbouwen is voor mij van eerste belang, wat er later bij komt dat is mooi meegenomen. Ik ga graag naar een goed concert, en ga ook graag eens een lekker hapje eten, met een goed drankje erbij. Potje poolen/biljarten en of sauna daar kan ik ook van genieten. En de rest over mij daar moet je zelf maar achter komen.
over jou: Hou jij van uiteten met een lekker drankje, of misschien wel eens een sauna nemen of misschien wel een potje poolen/biljarten? Ben je niet graag meer alleen of zoek je een andere vrouw erbij, om gezellige dingen mee te ondernemen, dan sta ik hier wel voor open. En dan zien wel wel verder wat het ons kan brengen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - 's-Gravenbrakel
over mij Ik doe heel veel aan sport, voor mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Ik kan er gewoon geen genoeg van krijgen. Ik pas dus ook niet bij iemand die de hele dag op de bank wil zitten, daar word ik heel onrustig van.
over jou: Je bent ook super sportief en zoekt een maatje om samen mee te sporten en ook andere dingen samen te beleven. Ik zoek wel een echte relatie, niet alleen maar vrijblijvend afspreken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Arquennes
over mij Hey hallo daar, ik heb op aanraden van mijn collega ook maar eens een profiel aangemaakt. Het schijnt hier een oase van leuke mannen te zijn, dus ik zou ook wel een graantje mee willen pikken.
over jou: Ik zoek een serieuze man, die eventueel openstaat voor een relatie. Ik ben niet op zoek naar iemand die mij keurt als een lekker stuk vlees, maar iemand die mij om mijn innerlijk mag.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Charleroi
over mij je suis francophone mais je me débrouille bien en néerlandais ! divorcé depuis 1985 et vivant seul depuis trop longtemps, j’ai décidé de bouger un peu ! je ne cherche pas le grand amour, mais qui sais…tout peut arriver hein ! si ce n’est qu’une rencontre que pour le sexe, je veux bien quelques fois sans obligation bien entendu ! sinon une amitié sincère qui peut grandir est aussi une possibilité très agréable.
over jou: une femme douce entre 150 et 175cm, mon type préféré est une femme svelte avec une petite poitrine … ce serait un rêve !
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Erquelinnes
over mij Ik en online daten dat gaat nooit gebeuren dacht ik. Maar ach waarom zou ik het niet eens een kans geven 🙂 Ben iemand die graag naar een festival gaat, lekker chillen in een cafeetje of een dagje uit in een dierentuin of pretpark. En ik zou het super leuk vinden om dat met een vriendje te doen. Dus hier mijn oproepje..
over jou: Je bent lief, zorgzaam en wil een leuke relatie aan gaan met een jonge meid zoals ik. Je houd er van om dagjes uit te gaan en wilt dit ook samen met je nieuwe vriendin gaan doen. Je staat er in ieder geval open voor om er echt voor te gaan.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Beclers
over mij Ik kom zeker geen aandacht te kort in tegendeel. Mijn partner is voor enige maanden het land uit en wij hebben de afspraak dat wij elkaar vrij laten. Ik heb verschillende hobby's, waaronder dansen en wil heel graag in contact komen met een man die samen met mij ongeveer dezelfde hobby's heeft.
over jou: Ken je dat je hebt een hele hoop hobby's maar door drukte kom je er vaak niet aan toe. Laat die boel de boel en neem er de tijd voor. Misschien gaat het makkelijker als je dat samen doet, uitproberen? En heb jij even geen zin dan is dat uiteraard ook prima.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Komen-Waasten
over mij Zoekend ben ik niet maar hoop hier een romantische en betrouwbare man tegen te komen. Vriendschap, eerlijkheid en respect staan bij mij hoog in het vaandel en ik hou er niet van om geheimen te hebben. Zelf ben ik open en eerlijk en heb een groot hart. Ik wil graag liefde geven en krijgen en een vaste relatie zou fijn zijn maar we zien wel waar het schip strandt. Over strand gesproken: ik heb een studio aan de kust waar ik regelmatig ben. Mannen uit de kuststreek mogen dus ook reageren.
over jou: Je hebt veel liefde en vriendschap te geven en staat ook open om die te krijgen. Je bent een dierenvriend of hebt in elk geval geen probleem met mijn honden. Je houdt van romantiek en bent betrouwbaar.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Doornik
over mij Ik ben een gezellige, vrolijke en open dame, ik weet heel goed wat ik wil in mijn leven. Ik ben nu enige tijd single en eigenlijk wel op zoek naar een lieve man die mij weer heerlijk verliefd kan laten voelen en waar ik samen oud mee kan worden!
over jou: Kan jij mij na lange tijd weer wat vlinders bezorgen en zou jij deel uit willen maken van mijn leven, denk jij dat wij een speciale klik kunnen hebben dan kom ik heel graag in contact met jou, stuur snel een berichtje.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Edingen
over mij Ik ben Hanne en ben een beetje een verwelkte roos aan het worden door gebrek aan liefde en genegenheid. Mijn man is 2 jaar geleden overleden na een lang ziekbed waarin ik wel liefde en genegenheid heb kunnen geven maar hij was niet in staat om dat ook terug te geven. Ik ben daarom ook op zoek naar een man die meer liefde en genegenheid kan geven dan wat ik zelf nog over heb want ik ben gewoon op.
over jou: Een lieve, energieke man die mij hernieuwde energie kan en wil geven, maar ook een man die leeft met een goed geweten en een goede persoonlijke hygiëne.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Henegouwen - Moeskroen
over mij Ik ben Thea en heb een beroep wat niet veel vrouwen zouden kiezen namelijk Veearts al vanaf mijn 24e jaar en ik ben er nu 61 en mijn streven is de 50jaar vol te maken voor ik met pensioen dus nog een kleine 3 jaar. Maar de gedachte aan een pensioen schrikt mij ook af, ik ben gewend aan contact met mens en dier. Na mijn pensioen valt dat allemaal weg en ben ik alleen.
over jou: Je bent spontaan en lief voor mij, meer vraag ik eigenlijk niet. Oke je moet wel van dieren houden natuurlijk maar dat had je zelf ook kunnen bedenken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel