Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Tongeren.

Vind hier je date met vrouwen uit Tongeren. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Tongeren doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Limburg_be - Tongeren
over mij Eigenlijk ben ik nooit zo bezig geweest met relaties en settelen en zo, maar de laatste tijd heb ik toch meer het gevoel alsof ik wat mis. Vooral als er weer eens een familie bijeenkomst is of een verjaardag, en ik zie iedereen met perfecte gezinnetjes. Nu wil dat niet zeggen dat ik me daar ook meteen wil instorten, maar ik ben nu wel op zoek naar een lieve man voor meer vastigheid en stabiliteit in mijn leven.
over jou: Jij staat midden in het leven, en je hebt je leven dan ook goed op de rit…net zo als ik. Je bent onafhankelijk en ongebonden, en je bent er ook klaar voor om als je de juiste persoon tegen komt je leven te delen met haar.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Limburg_be - Tongeren
over mij Ik ben een vrouw die midden in het leven staat en daarvan geniet. Ik zoek een man waar ik een beetje bij kan thuiskomen.Ik hou van mensen om me heen, vooral mensen waar ik van hou. Ik geniet van een goed gesprek, wil graag weten wat mensen beweegt maar geniet ook van slap ouwehoeren en elkaar aan het lachen maken. Ik vind lichamelijk contact, kwetsbaar bij elkaar kunnen zijn, trouw en wederzijds respect belangrijk
over jou: Ik zoek geen man die als antwoord mijn leven binnen komt maar een man die mijn leven aanvult. Elkaar ruimte geven maar ook elkaar opzoeken als oase van rust, opladen en genieten. Ik vind het fijn samen leuke dingen te doen zoals een filmpje pakken, naar de sauna, theater of een leuke stad bezoeken. Soms een weekendje weg of samen op vakantie.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel