Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Sint-Joris-Winge.

Vind hier je date met vrouwen uit Sint-Joris-Winge. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Sint-Joris-Winge doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Sint-Joris-Winge
over mij Zal ik maar beginnen met mijn pluspunten. Ik ben Kwintie en ik ben gewoon harstikke leuk. Ben onafhankelijk en een vechtertje. Ik ben trouw in relaties en lief en eerlijk in vriendschappen ook. Maar hoewel ik vaak heel optimistisch ben heb ik op dit moment wel een beetje de spanning die het minder maakt. Zou ik nou echt gewoon te graag willen vraag ik me dan af. Verder heb ik ook minpunten en ik ken ze heel goed. Ik heb altijd een weerwoord en kan nogal aanwezig zijn in gesprekken. Maar misschien is dat eerder spontaan.
over jou: Ik hoop eigenlijk dat je ook direct je plus en je min punten durft neer te zetten. Het is namelijk wel een goed teken als je dat van jezelf weet. Iets ouder dan mij zou ik leuk vinden en een beetje ondernemend ook. En je mag best een beetje eigenwijs zijn soms want dat kan ik ook zijn hoor. Verder ben je gewoon normaal en geen gekke dingen. Dan komt de rest vanzelf.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel