Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Oldenzaal.

Vind hier je date met vrouwen uit Oldenzaal. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Oldenzaal doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Overijssel - Oldenzaal
over mij Na lang twijfelen besloten me in te schrijven op deze site. Ik ben geen ster in verleiden zoals zoveel meiden hier ongetwijfeld wel zullen zijn. Na wat slechte ervaringen op liefdesgebeid ben ik zeer wantrouwig geworden. Ik zou graag met mensen daarover willen praten of gewoon over andere dingen.
over jou: Mannen en vrouwen om mee te praten, gewoon open en eerlijk en betrouwbaar. Ik zoek geen dates maar sta open voor gezellige gesprekken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Overijssel - Oldenzaal
over mij Hallo leuke man, wat fijn dat je mijn profiel even leest. Ik ben dus Ada en ben kunstschilderes. Mijn doeken zijn geen miljoenen waard maar ik vind het gewoon leuk om te doen. En ik kan er van leven dus ik klaag niet. Ik ben een persoon die zegt wat ze denkt en dat komt niet altijd goed over. Sta altijd klaar voor een ander en vind het heerlijk om mensen om me heen te hebben. Ben lief, sociaal, verzorgd en eerlijk. Ik heb geen kinderen en geen huisdieren dus ik zit nergens aan vast
over jou: Ik ben op zoek naar een lieve man die het leven serieus neemt. Die een doel in zijn leven heeft of zijn doel dus al bereikt heeft. Die het niet erg vind om over zijn gevoel te praten en die ook goed kan luisteren.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel