Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Nijlen.

Vind hier je date met vrouwen uit Nijlen. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Nijlen doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een man uit Antwerpen - Nijlen
over mij echte naam is serge, ben echt 49(ondertussen 51) jaar , kan geen berichten sturen want heb hier geen geld staan, btw; ik draag altijd een korte broek, kan er niet aan doen maar ik kan tegen een lange niet tegen en ben erg handig
over jou: discretie gevraagd en geboden, ben gehuwd dus zoek geen relatie,hou van oraal(zowel geven als ontvangen), dus meisjes/vrouwen die slikken vind ik het einde, alle leeftijden welkom zolang ze graag pijpen en slikken, ik heb geen problemen met likken, zelfs tot het einde (van 18 tot 99) uiterlijk en kleur niet belangrijk, mijn missie is sex met alle leeftijden en alle rassen
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Antwerpen - Nijlen
over mij Voor mijn vrienden en familie oog ik altijd wel een beetje rustig, op de achtergrond maar in werkelijkheid zit ik echt vol spanning maar dat hoeven hun niet te weten. Ik ben een ondernemende vrouw, weet goed wat ik wil en dat is nu heerlijk genieten van een leuke man die ik hopelijk hier zal vinden!
over jou: Een leuke man die net als ik wel een beetje vol spanning zit, de uitdagingen aan durft te gaan en vooral nieuwe dingen wilt proberen en absoluut geen opgever is. Ik zoek uitdaging, dus geen saaie man, je moet juist net als ik lekker levendig zijn en de gezelligheid op zoeken. Zie je er verder goed en verzorgd uit, dan passen wij misschien wel bij elkaar!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel