Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Nieuwrode.

Vind hier je date met vrouwen uit Nieuwrode. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Nieuwrode doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Nieuwrode
over mij Ik heb een druk leven, en weinig tijd om nieuwe sociale contacten te maken. Daarom maak ik hier een profiel aan, want zo leer je nieuwe mensen kennen terwijl je thuis op de bank zit. 🙂
over jou: Jij bent een leuke man om te zien, en in de omgang. Je bent sociaal, en spontaan. Je bent ondernemend en gaat graag uit. Ook niet onbelangrijk, je bent single.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Nieuwrode
over mij Wanneer ik vertel wat voor werk ik doe dan worden gelijk alle vooroordelen op tafel gegooid. Want elke ambtenaar is lui, doet niks en maakt alleen maar geld op. Ik weet niet over welke ambtenaren dat gaat, maar niet over mij. Ik ben op het werk een echte streber, ga niet naar huis voordat het werk gedaan is. Wanneer ik dan thuis kom is het eerst sporten, eten koken, schoon maken, en ga zo maar door. Wat nou ik ben lui? Heb niet eens tijd om een leuke vriendschap op te bouwen vandaar dat ik hier zit, en er tijd voor maak.
over jou: Denk jij nu dat ik geen tijd heb om wat te doen? Mis gedacht, maar daar kom je wel achter. wou alleen maar even duidelijk maken dat ik geen luie donder ben. Ben jij ook van de actie, heb jij geen eelt op je kont en ben jij in voor een gezellige tijd laat het mij weten!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel