Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Meterik.

Vind hier je date met vrouwen uit Meterik. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Meterik doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Limburg - Meterik
over mij Sinds mijn jeugd ben ik al gefascineerd door paarden. Maar dat is niet zo gek als je ouders een groot aantal rijpaarden hebben staan. Je begrijpt dat ik dus veel buiten te vinden ben, lekker vrij in de natuur aan het rijden ben. Maar dat wil niet zeggen dat ik geen tijd wil vrijmaken voor andere dingen zoals lekker uitgaan, een filmpje pakken of plezier maken. Misschien wel met jou?
over jou: Ik zoek een leuke man om samen leuke dingen te doen. Ik zoek niet direct een relatie maar je weet toch nooit welke klik wij gaan krijgen. Je bent spontaan, vrolijk, lekker actief en je houdt van actief bezig zijn. Zullen wij maar eens afspreken om alvast eens kennis te maken?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Limburg - Meterik
over mij Het voornaamste voor mij is dat ik een leuk maatje vind om leuke dingen mee te doen. Ik hou van wandelingen maken en alleen is ook maar alleen. Samen is het veel leuker en dat hou ik dan ook aan. Ik wil samen met jou lekker naar het strand, elkaar zo beter leren kennen en wie weet zit er ook wat meer in!
over jou: Ben jij een leuke man, gek op wandelen en dat ook zeker willen doen? Ik geef ons de kans om elkaar te leren kennen en wie weet komt er wat moois van toch? Ik ga er voor.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel