Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Marum.

Vind hier je date met vrouwen uit Marum. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Marum doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Groningen - Marum
over mij Een vriendin van mij raadde me deze site aan, ze vindt het onnodig dat ik nog langer als vrijgezel door het leven ga. Gek veel moeite heb ik er niet mee maar misschien heeft ze wel gelijk en is het leven zoveel leuker als je dat met iemand kunt delen. Heel gemakkelijk leg ik geen sociale contacten maar een kluizenaar ben ik dan toch ook weer niet. Dan denk ik dat dit een prima oplossing is.
over jou: Niet gelijk met koffers komen aanzetten, als je al zo lang vrijgezel bent als ik, dan kost het toch even wat aanpassingstijd. Ben je bereid me die te geven? Een lijstje van hoe mijn ideale man er uit zou moeten zien, heb ik niet. Respect en een positieve ingesteldheid vind ik dan wel belangrijk.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Groningen - Marum
over mij Het is best wel moeilijk om jezelf te beschrijven, maar ik zal het toch proberen. Ik hoop dat ik hiermee de juiste man aan de haak sla. Je kan het misschien wel al in mijn ogen zien, ik ben een lieve zorgzame vrouw die het zat is om alleen te zijn. Na veel pijn in mijn vorige relatie sta ik open voor veel meer liefde in mijn leven.
over jou: Ben jij ook op zoek naar een serieuze afspraak? Een relatie sluit ik niet uit, maar eerst moet de date komen. Ik zoek een man die humor heeft en ook net als mij zorgzaam is. Je moet wel de leuke kwaliteiten hebben.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel