Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Laag Keppel.

Vind hier je date met vrouwen uit Laag Keppel. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Laag Keppel doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Gelderland - Laag Keppel
over mij Ik heb mij altijd op mijn werk gestort en tot voor kort altijd dag en nacht voor mijn baas klaar gestaan. Door mijn werk ook vaak naar het buitenland geweest. Nu heb ik besloten om een stap terug te doen om zo meer tijd en aandacht te kunnen besteden aan een lieve man. Ik krijg steeds meer de kriebels naar het huisje, boompje, beestje gevoel en daar is niets mis mee mijn inziens, zolang het maar wel sprankelend blijft. Alleen zijn is leuk, maar niet voor altijd. Dus hier ben ik en en op zoek naar een open en spontane man die net als ik ook van reizen hou.
over jou: Leeftijd zegt mij weinig en uiterlijk kijk ik al helemaal niet naar. Karakter daar gaat het mij om. Wat voor karakter ik zoek? Een open en eerlijke man die ook behoefte heeft aan het patroon van huisje, boompje, beestje. Niet op een saaie manier, maar wel sprankelend. Omdat ik zelf dol ben op reizen zou het fijn zijn als je daar ook van houdt.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel