Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Kaag.

Vind hier je date met vrouwen uit Kaag. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Kaag doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Zuid-Holland - Kaag
over mij Op advies van mijn zus ben ik nu dus hier, zuchtttt, wat moet ik hier nu neerpennen? Gescheiden, 2 kids, en kan af en toe wel een arm om me heen gebruiken. Dit lijkt me niet echt een verhaal waar een aardige vent op zit te wachten. Maar als je me nu de kans geeft om het je face to face uit de doeken te doen, dat is toch veel makkelijker?
over jou: Kijk, volgens mij ben je dat in elk geval met me eens, help je me een beetje, want ik snap er de ballen niet van, hoe het hier allemaal werkt, kan dat even?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Zuid-Holland - Kaag
over mij Als gelukkige dochter van een succesvolle zakenman heeft het leven mij best wel toe gelachen. Voor mij zijn deuren open gegaan die voor anderen jammer genoeg dicht bleven. Ik heb wel hard moeten werken en vechten voor waar ik nu ben. Ik ben de zakenpartner van mijn vader en reis de hele wereld over om onze klanten tevreden te houden. Klinkt allemaal fantastisch en bijna te mooi om waar te zijn. Het is ook te mooi om waar te zijn, want wanneer ik hier thuis ben dan sta ik er alleen voor. Niemand die wat eten voor mij maakt, vraagt hoe mijn dag was of een keer een arm om mij heen slaat.
over jou: Dat laatst is dus precies wat ik hoop hier te vinden. Het is niet dat ik maanden lang van huis ben. Vaak is het even op en neer en dan ben ik er weer, ben nog steeds meer hier dan in het buitenland. Jij staat open voor een nieuwe vriendschap, hebt het hart op de juiste plaats en wie weet wat er van komt.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel