Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Jonkersvaart.

Vind hier je date met vrouwen uit Jonkersvaart. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Jonkersvaart doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Groningen - Jonkersvaart
over mij Hallo mannen wat leuk dat je even de moeite heb gedaan om mijn profiel te e lezen. Wat een mooie jonge vrouwen hier zeg….ik ben zoals je ziet al wat ouder. Paar jaar geleden onverwachts weduwe geworden en krabbel nu een beetje overeind. Gelukkig heb ik mijn kinderen waar ik veel steun van krijg. Maar hun hebben een eigen leventje en die wil ik als ik eerlijk ben ook weer op gaan bouwen. Maar wel op mij niet tempo dus als je dat geen probleem vind dan mag je reageren. Heel graag zelfs, ben benieuwd of ik nog in de markt ligt.
over jou: Een lieve eerlijke man die het leuk lijkt om op een langzame manier weer iets op wil bouwen. Kinderen natuurlijk geen bezwaar maar je moet wel vrijgezel zijn. Ik heb geen zin om ergens tussen te zitten of om iets kapot te maken. Hoop dat je dat kunt begrijpen. Een man die weet hoe hij een vrouw met respect moet behandelen. Heb jij ook lat van die eenzame uren en zou je het leuk vinden om weer gelukkig te zijn? Dan lees ik jou snel
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Groningen - Jonkersvaart
over mij Yihaa, ben net weer terug van een lange trip door Australie en heb zin om hier de boel wat op stelten te zetten. De afgelopen 10 jaar heb ik heel veel gereisd. Ik heb over de hele wereld familie zitten en dacht ik neem het er van. Ik had mijzelf bijna in Australie gesetteld maar heb mijn broers en zus hier zitten en mijn neefjes en nichtjes kan er niet zonder. Dus nu ga ik er hier wat van maken en wanneer ik kan pak ik mijn tent en ga ik op pad.
over jou: Een avontuurlijke man of vrouw dat heeft toch wel mijn voorkeur. Ik ben niet echt op zoek naar mister right. Ik weet niet eens of die wel bestaat. Jij mag graag nieuwe dingen ontdekken, bent niet een man die klaar is met werken en op de bank gaat zitten en aan zijn kont krabben. Als dat jouw meest gemaakte beweging is dan mag jij verder zoeken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Groningen - Jonkersvaart
over mij Ik woon al mijn hele leven in Groningen en wil leuke contacten opdoen. Want ik merk met mijn baan en alles dat mijn sociale leven er een beetje bij in glipt. En iedereen heeft gesprekjes en gezelligheid nodig. Dat lijkt mij gewoon eigenlijks best logisch allemaal. Dus het zal vast goed komen dan.
over jou: Misschien mis jij ook wel een gesprekspartner, dan kunnen wij eens bekijken hoe het met ons twee zal gaan. Even een begin maken is belangrijk.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel