Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Ieper.

Vind hier je date met vrouwen uit Ieper. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Ieper doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit West-Vlaanderen - Ieper
over mij Mijn ouders zijn altijd heel beschermend en overbezorgd geweest. Nog wel eigenlijk maar het is me eindelijk gelukt om toch op mezelf te gaan wonen, dat heeft wat voeten in aarde gehad :/ Nu wil ik heel graag mijn vriendenkring uitbreiden want eigenlijk is het daar maar droevig mee gesteld. Wil samen naar een club of kroeg gaan, naar festivals of pretparken gaan, gaan karten of een bungeesprong maken. Allemaal dingen die mijn ouders me niet toelieten toen ik nog thuis woonde. Stiekem hoop ik ook op wat vlinders want een vriendje heb ik nog nooit gehad, daar moest ik echt niet mee aan komen thuis :/ Nu wil ik voelen dat ik leef en niet meer geleefd word door regeltjes en afspraken waar ik me aan moest houden.
over jou: Weet jij wat jonge mensen graag doen? En wil jij die dingen dan ook met me doen? Neem me maar mee op sleeptouw, voor mij is alles goed als het maar leuk is. Een echte spraakwaterval ben ik niet dus hoop dat jij iets meer te zeggen hebt, anders wordt het maar een stille bedoening.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit West-Vlaanderen - Ieper
over mij Lieve meid, hardwerkend en hard aan de studie nog steeds, zoekende naar een lief maatje voor het leven. Als het niet voor het leven is dan heel graag voor een langere tijd. Dat lijkt me heerlijk, iemand naast me te hebben die voor me gaat zoals ik voor hem zal gaan. Als ik verliefd ben dan ben ik dat ook echt…dus dan ga ik voor de volle 100%.
over jou: Je hebt een goede baan, bent ambitieus en maakt veel plezier in het leven. Wat je ook doet maakt me niet uit als je het maar leuk vind om te doen. Dat is het belangrijkst. Liefde is heel belangrijk voor jou en in een relatie geef je jezelf dan ook helemaal. Vertrouwen moet je opbouwen en verdienen, net als respect. Staan we op een lijn?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel