Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Hoogerheide.

Vind hier je date met vrouwen uit Hoogerheide. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Hoogerheide doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Noord-Brabant - Hoogerheide
over mij Hallo knappe man die mij nu aan het lezen is, wat leuk dat je mijn profiel hebt benaderd. Ik ben misschien wel op zoek naar jou, ik ben op zoek naar iemand die van het leven weer wilt genieten en samen met mij misschien wel een nieuw begin van een nieuw leven zou willen maken. Ik heb mijn leven aardig op de rit maar mis toch dat maatje waarbij ik me op mijn gemak wil voelen, waarmee ik mijn geluk wil delen. Ik vind het heerlijk om met mijn kinderen leuke dingen te ondernemen. Maar gezellig een terrasje of bioscoopje pakken ben ik ook wel warm voor te krijgen. En natuurlijk avonds gezellig thuis op de bank…hopelijk binnenkort met iemand samen eens naar Zuid-Frankrijk of zo, of nog even naar Spanje dat vind ik een hele mooie en fijne vakantie bestemming, maar ook in Nederland vermaken wij ons prima! Maar wie weet hebben wij samen die klik voor vriendschap of wel meer.
over jou: Een knappe man met een vriendelijke en fijne warme lach, mooie ogen die mijn doen smelten en waar ik verliefd op ken worden. Leuke hobby's en heb je die niet wie weet word ik wel jou nieuwe hobby.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel