Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Gruitrode.

Vind hier je date met vrouwen uit Gruitrode. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Gruitrode doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Limburg_be - Gruitrode
over mij Ondertussen is dit mijn 5de poging om hier iets neer te zetten, wat is het moeilijk om iets over jezelf te vertellen. Ik zoek iemand om leuke en gezellige dingen mee te doen, iemand waarmee het echt klikt en wie weet bloeit daar iets moois uit. Samen gezellig iets gaan eten of samen koken, meer hoeft dat niet te zijn. Gewoon fijn samen zijn.
over jou: Een man die geniet van de kleine dingen in het leven en kan genieten van het moment. Iemand om mee te lachen en om mee te huilen. Een opgewekte vrolijke kerel die samen met mij nieuwe dingen en de wereld wil ontdekken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Limburg_be - Gruitrode
over mij Een beetje nerdy ben ik wel en dat is juist wel leuk. Want ik heb ook mijn kanten dat ik dat niet ben en dat mag je dan ontdekken. Ik ben gek op computers maar ik hou er ook van om naar een pretpark te gaan of leuke wandelingen te maken…
over jou: Durf je het aan met een leuke nerdy meid? Ik sta overal open voor dus jij mag verzinnen wat we de eerste keer gaan doen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel