Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Gorinchem.

Vind hier je date met vrouwen uit Gorinchem. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Gorinchem doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Zuid-Holland - Gorinchem
over mij Ik heb de stoute schoenen aangetrokken, en zit ik achter de computer om mijn profiel in te vullen op deze site. Na veel aandringen van mijn beste vriendin, ga ik van start. Ik ben een vrolijke en goedlachse vrouw van 67 jaar, sinds drie jaar weduwe, en na dit grote verlies komt er nu een fase aan waarbij ik het fijn zou vinden om contact of relatie te hebben met een fijne man. Zoals ik als zei, zie ik het weer zonnig in en heb ook een positief karakter. Ik ben sociaal en ben wel een ondernemend type. Mijn grote passie is theater bezoek, de laatste die ik gezien heb is Brigitte Kaandorp en heb daar onwijs gelachen en genoten. Ik ben gek op comedy, toneel, muziek.
over jou: Je bent een nette man, die een vrolijk karakter heeft. Je staat er voor open om met mij dingen te gaan doen, kopje koffie drinken, avondje uit. De normale dingen van het leven, samen met mij te delen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel