Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Franeker.

Vind hier je date met vrouwen uit Franeker. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Franeker doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Ik heb veel gereisd, nationaal en internationaal, het meeste voor mijn werk en ik vind het nog steeds heerlijk om te doen! Het is gewoon heerlijk om andere culturen mee te maken en de mensen die er leven. Maar ik ben ook blij wanneer ik weer thuiskom hoor, alleen is het huis altijd leeg sinds dat mijn kinderen de deur uit zijn en mijn man overleden is. Tijd om mijn leven weer helemaal op te pakken en een lieve man te verwelkomen in mijn leven!
over jou: Je moet er wel tegen kunnen dat ik soms een weekje weg ben voor mijn werk, ik reis nog steeds maar niet zoveel meer als vroeger. Ik ben niet echt een thuiszitter en jij dus ook niet al kun je me wel overtuigen van het nut om een keer een wijntje te doen op de bank. Je bent lief en sociaal en draagt anderen een warm hart toe. Verder leer ik je graag kennen want een persoonlijk gesprek doet natuurlijk veel meer.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Friesland - Franeker
over mij Het leven is niet altijd even lief voor me geweest en ik heb mijn rugzakje wel te dragen. Maar dat is het verleden en dus ook voorbij. Ik ben een sterke, evenwichtige en karaktervolle vrouw die het alleen zijn nu onderhand wel beu is. Trouwen of samenwonen hoeft daarom niet meteen te gebeuren maar een maatje in mijn leven om lief en leed mee te delen is meer dan welkom.
over jou: Een evenwichtige, rustige en attente man. Die niet op zoek is naar een kortstondig avontuurtje maar ook niet meteen met zijn koffers komt aanzetten 😉 Een man die net als ik het leven veel leuker en fijner vind als er iemand is om dingen mee te delen. Niet iemand die over alles een discussie aangaat, gewoon leuk, lief en aardig om mee om te gaan.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel