Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Eethen.

Vind hier je date met vrouwen uit Eethen. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Eethen doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Noord-Brabant - Eethen
over mij Ik ben een heel spiritueel persoon, ik gebruik het alleen om mensen te helpen die er echt voor open staan. Mij zelf helpt het vaak en heeft het al vaak geholpen. Innerlijke rust vind ik heel belangrijk.
over jou: Je hebt innerlijke rust of je staat er voor open om die te vinden. Je bent open van ziel en geest en kan goed problemen los laten of verwerken. Je bent dus positief in het leven!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Noord-Brabant - Eethen
over mij Jaren heeft mijn ex mij onzeker laten voelen. Ik wil nu genot en genieten!! Ik ben een gezelligheidsmens en daarom zijn mijn familie en vrienden belangrijk. Ik hou van leuke, spontane acties/uitjes (zoals musicals,concerten, cabaret, steden trips, wandelen, fietsen). Maar ik kan het ook heerlijk vinden een avondje op de bank een film/tv te kijken. Ik ben niet echt een uitgaan type maar zo af en toe kan ik het leuk en gezellig vinden .Ik ben nu in de veertig en heb mijn hele leven hard gewerkt, nu wil ik nog eens van mijn leven gaan genieten. Op een andere manier dan, want ik geniet nu ook. Maar ik wil wat meer tijd besteden aan het lichamelijke genot. Daar heb ik tekort aandacht aan besteed
over jou: Zie jij het ook zitten om vanaf nu lekker te genieten samen, en misschien ook wat andere leuke dingen erbij, samen met mij! Vind je het ook leuk om leuke uitstapjes samen te doen. Heb je hier wel oren naar! Laat het even weten?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel