Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Diessen.

Vind hier je date met vrouwen uit Diessen. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Diessen doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Noord-Brabant - Diessen
over mij Echt familiemens, goede vriendin, lekker eigenwijs met soms te snel een mening maar daar werk ik aan, tikje ongeduldig, hou niet van de wc schoonmaken, kan een beetje koken maar niet geweldig, verder lekker spontaan, vrolijk en humorvol. Dat ben ik in een notedop, gelijk met een paar van mijn minder leuke dingen want die horen er ook gewoon bij.
over jou: In dit leven wil ik graag de kans krijgen om echte liefde te ervaren. Ik ben het soort vrouw dat altijd het bruidsmeisje is maar nooit de bruid. Dat is wel iets dat ik altijd jammer heb gevonden, maar goed het is nog niet te laat natuurlijk. Heb je interesse in een schat van een vrouw die het serieus met je meent?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Noord-Brabant - Diessen
over mij Hallo mannen ik ben Bianca een leuke vlotte vrouw van 29. Ik zit al in een soort van relatie, maar wil veel meer als wat ik nu heb.. Ik zeg een soort van omdat ik even niet weet waar ik aan toe ben. Steeds als ik wil afspreken dan heeft hij wat anders te doen. Dus misschien ga ik er wel een punt achter zetten. Voor nu zoek ik dus een man die mij wel voldoende aandacht wil geven.
over jou: Een leuke lieve man die dus wel eerlijk is en die gewoon zegt wat hem dwars zit. Zou fijn zijn als je vrijgezel was maar het hoeft natuurlijk niet want dat ben ik zelf ook nog niet. Heb je een beetje humor en zie je er verzorgd uit dan kun je wel contact met me opnemen. En dan zien we wel waar het schip strand toch? Ik heb wel zin in een avontuurtje
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel