Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Bolsward.

Vind hier je date met vrouwen uit Bolsward. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Bolsward doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Friesland - Bolsward
over mij Ik ben een rasechte fries, ik ben een inwijkeling haha. Maar ik vind het wel een grappige taal, zou het graag beter kunnen. Het enige wat ik tot nu toe probleemloos kan zeggen is: As `t net kin sa`t it moat, dan moat it mar sa`t it kin. En dat is wel mijn motto! Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Opgeven is een woord dat ik niet ken.
over jou: Wie ben ik om eisen te stellen aan iemand? Ik hoop op een leuke klik. Niet alleen actieve dingen samen doen zoals bvb sporten maar een avondje lekker bankhangen kan ook. Onder het genot van een goed glas wijn een diepzinnig gesprek voeren over het ontstaan van het heelal.. Dat laatste is natuurlijk maar een grapje 🙂
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Friesland - Bolsward
over mij Ik ben een actieve vrouw die houdt van de zee en zeilen. Ik ben op zoek naar een man die mijn passie deelt. In eerste instantie zoek ik vriendschap maar ik sta zeker wel open voor een relatie. Maar alles rustig aan.
over jou: Een man die ook graag zeilt of er in ieder geval interesse in heeft. Die het leuk vindt om samen actief te zijn. Een beleefde, charmante en welbespraakte man.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel