Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Bilzen.

Vind hier je date met vrouwen uit Bilzen. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Bilzen doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Limburg_be - Bilzen
over mij Over het verleden wil ik het niet hebben, ik heb mijn blik gericht op de toekomst. Een toekomst die nabij is, en waar ik met al mijn energie voor wil gaan. Ik ben een vrouw met de nodige levenservaring, maar dat heeft me niet mijn vrolijkheid en spontaniteit weggenomen. Het wordt eerder extra aangewakkerd door de dingen die me overkomen zijn in het verleden. Daarom spring ik vanaf vandaag in het diepe, en wil zien wat er dan gaat gebeuren allemaal. Kinderen zijn er nooit van gekomen, maar wat er niet is kan ook niet gemist worden. Mijn motto vanaf vandaag is," ik ben er klaar voor".
over jou: Zoeken is wat vergezocht, maar ik kijk reikhalzend naar jou uit, de man die me laat lachen, mooi laat zijn en er voor in is om midden in het leven te springen, en maar te zien wanneer we weer landen, als we al ooit landen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Limburg_be - Bilzen
over mij Een saaie muts kan je mij niet noemen. Ik ben een ondernemende vrouw die in haar camper stapt en zo de leukste plekken bezoek. Het reizen heeft mij van jongs af aan in het bloed gezeten. De hele wereld heb ik rondgereisd met mijn overleden man. Op een van die reizen 8 jaar geleden, tijdens zijn grote passie parachutespringen is mijn man overleden. Na jaren voel ik dat ik een man mis. Een man die net als ik van reizen houdt en met mij in de camper rond wil trekken.
over jou: Zoek je een saaie muts dan kan je nu beter stoppen met lezen. Ik ben dan te ondernemend voor je. Je houdt van reizen in een camper. Mijn camper is van alle gemakken voorzien. Het gaat niet alleen om reizen, want je wilt ook weer een vrouw aan je zijde waar je van kan houden. Dat is een van de redenen waarom ik ook hier zit. Een man om van te houden zoek ik.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Limburg_be - Bilzen
over mij Over mijn leven heb ik echt niets te klagen, heb een dak boven mijn hoofd, elke dag te eten voor mij en mijn zoon, heb een goede baan en lieve mensen om mij heen en toch ontbreekt er nog iets. En dat is een man aan mijn zijde.
over jou: Ben jij een echte levensgenieter,beetje sportief en graag buiten. Wie weet ook wel gek van en met dieren en mocht jij verliefd worden dan ga jij daar voor.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel