Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Beerta.

Vind hier je date met vrouwen uit Beerta. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Beerta doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Groningen - Beerta
over mij Ik ben een gezellige mama van 35 jaar en heb 1 zoontje, 3 jaar geleden gescheiden en daarmee helaas ook de nodige vrienden kwijtgeraakt, of ze hebben het veel te druk met andere dingen of hun gezin.. Ik zou het leuk vinden om langs deze weg in contact te komen met mannen die zich hierin herkennen, om gezellig te mailen/chatten en leuke dingen te ondernemen. Vooralsnog ben ik vooral op zoek naar een leuke (en als het goed klikt misschien wel intieme) vriendschap, maar niet perse naar een relatie.
over jou: Je bent een leuke, gezellige man, niet te ingewikkeld als het gaat om de communicatie. Je ego staat op de laatste plaats maar je vergeet jezelf niet in de drukte van het leven en het geven en zorgen om andere mensen. Je vindt het niet erg dat ik een kindje heb en een beetje bagage. Je staat open voor een diepgaande vriendschap en dan kijken we wel waar het naartoe gaat.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel