Daten-belgie.be

Date vrouwen uit Baarn.

Vind hier je date met vrouwen uit Baarn. Afspraakjes maken met echte vrouwen uit Baarn doe je online snel en discreet op deze dating site.

dating met een vrouw uit Utrecht - Baarn
over mij Ben altijd model geweest, gereisd over de hele wereld, begonnen op mijn 18e maar nu wil ik een rustiger leven. Heb inmiddels een eigen huis,en een leuke baan. Omdat is veel van huis was was mijn liefdesleven er eigenlijk niet. Wel wat vriendjes gehad, maar nooit wat vast. En dat is wel wat ik zoek nu.
over jou: Een rustig type, ik ben niet zo van die blaaskaken. Ik hou van mannen die zichzelf goed kennen, en weten wat ze willen. Een baan hebben, en zelfverzekerd in het leven staan. Niet alleen valt voor uiterlijk, want ik ben meer dan alleen dat.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel

dating met een vrouw uit Utrecht - Baarn
over mij Goedendag, ik ben Sofia en ik heb altijd een beschut en rustig leven gehad, Wel natuurlijk op een bepaald niveau en met genoeg geld. Mijn man is overleden en nu word ik beschouwd als een potentieel gevaar voor de getrouwde mannen. Vandaar dat ik op zoek ben naar een beschaafde man die met mij naar tentoonstellingen wil gaan, uit eten wil gaan , reizen wil maken en wellicht nog van romantiek wil gaan genieten
over jou: ben jij een echte heer, die de deur voor mij openhoudt, mijn stoel aanschuift en ook nog eens romantisch kan zijn, dan ben je toch echt voor mij.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Uitgebreid Profiel