Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit West-Vlaanderen - Roeselare
over mij Dus de volgende 6 maanden tussen juli en december ging ik op meer date dan ik ooit mijn hele leven had gedaan. Eigenlijk ging ik op meer date's dan de meeste van mijn leeftijdsgenoten in hun hele leven gingen, voordat ze eindelijk gehecht raakten. Ik zou gemakkelijk op 3-4 date's per week kunnen gaan, waarvan sommige ook met mooie geschikte mannen maar helaas was dit niet het geval.
over jou: Als ik in een relatie met iemand sta, kan ik er beter voor zorgen dat ik uren achter elkaar praat over belangrijke dingen dan over minder belangrijke dingen. Ik denk aan mijn beste vrienden. Degene die het dichtst bij me staan en waar ik een echte band mee heb en die overdreven veel kletsen over de gekste dingen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: XxAva–
Leeftijd: 56 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Roeselare
Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: blond
opleiding: Universiteit
Roken: Nee
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Ja