Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Lokeren
over mij Ik ben niet te veel eisend. Ben in het leven een erg actieve vrouw, houd van mijn kinderen, kleinkinderen en koken. Heb een te gekke baan waar ik dus mijn eigen baas ben. Maar naast dit alles kom je dan wel af en toe iets te kort.
over jou: Graag mannen die vrijgezel of in een scheiding zitten. Mannen die opzoek zijn naar iets meer dan alleen seks, hoeft niet meteen, kunnen we er altijd wel aan werken. Werkzaam, gezond, geen roker, af en toe een borrel mag wel.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Wilgeenrelatie
Leeftijd: 70 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Lokeren
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: blond
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee