Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Geetbets
over mij Hoi, ben een levenslustige spontane open vrouw, moeder van 2, die er nu ruim 5 jaar alleen voorstaat. (weduwe). Hou van een goed gesprek (mag ook flauwekul zijn) bij een goed glas wijn of een biertje. Ga graag op vakantie en eens een dagje naar de sauna. Verder lees en kook ik graag en ga naar het handballen van de meiden kijken. De meiden wonen allebei al enkele jaren op hunzelf, en zijn erg belangrijk voor mij. Maar ik mis nu toch al geruime tijd en maatje naast me een kus een knuffel, krijg ik natuurlijk ook wel van de kids maar dat is anders.
over jou: In eerste instantie gewoon een gezellige date hebben. Ik ben sociaal en heb gezelligheid hoog in het vaandel staan. Hou van lekker eten en naar de kroeg gaan. En wellicht later een relatie. Kan op zijn tijd ook redelijk serieus zijn.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Viviaaan
Leeftijd: 55 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Geetbets
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: blond
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee