Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Gaasbeek
over mij Ik ben Gina. Ik ben een verantwoordelijke, gedisciplineerde en een goede manager. Ik ben een meester in zelfbeheersing en heb het vermogen om de weg te wijzen, stevige en realistische plannen te maken. Ik kan streng maar eerlijk zijn. Ik kan de soort zijn die van alles weet. Mijn zwakheid is dat ik vergevingsgezind en neerbuigend kan zijn.
over jou: Ik hou van iemand met normen en waarden, toewijding en doorzettingsvermogen. Je bent gericht, praktisch en goed luisterend. Je bent niet emotioneel of gevoelig.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: SweetGiina
Leeftijd: 24 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Gaasbeek
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: zwart
opleiding: Cursus
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee