Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Budingen
over mij Ik ben hopeloos romantisch, maar ik waardeer en respecteer relaties. Ik ben een zeer aanhankelijk persoon, sarcastische en crack belachelijke grappen, maar je zult er aan wennen. Ik ben een gemakkelijke, aardse schoonheid met een groot hart vol liefde, vriendelijkheid, eerlijkheid en passie. Ik ben een heel hard werkende, ambitieuze jongedame, ik vind het heerlijk om mensen aan het lachen te maken en gelukkig te zijn.
over jou: Ik kijk er naar uit om iemand te ontmoeten waar ik met alles over kan praten, partner en beste vriend, reismaatje en samen de zonsondergang en zonsopgang najagen. Een levenspartner, iemand die ik mijn gedachten kan laten zien en die mij niet zal veroordelen, een levenslange partner om me te ondersteunen en we zullen elkaar steunen.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Solange_me
Leeftijd: 38 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Budingen
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: donkerblond
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee