Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit West-Vlaanderen - Werken
over mij Na een treurige periode heb ik op aanraden van mijn vriendinnen toch maar de moed gevonden een oproepje te plaatsen voor nieuw geluk. Ik ben lief en zorgzaam en sta voor iedereen klaar in tijden van nood. Toch mis ik soms die arm om me heen.
over jou: De man die op mijn oproep mag reageren weet zorgzaamheid te waarderen, maar vertoont geen claimgedrag. Ben je net als ik alleen en ben je op zoek naar dat maatje en vriend dan ben ik je match
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Secret_Lady
Leeftijd: 48 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Werken
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: groen
Haarkleur: zwart
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Nee