Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Limburg_be - Tongeren
over mij Eigenlijk ben ik nooit zo bezig geweest met relaties en settelen en zo, maar de laatste tijd heb ik toch meer het gevoel alsof ik wat mis. Vooral als er weer eens een familie bijeenkomst is of een verjaardag, en ik zie iedereen met perfecte gezinnetjes. Nu wil dat niet zeggen dat ik me daar ook meteen wil instorten, maar ik ben nu wel op zoek naar een lieve man voor meer vastigheid en stabiliteit in mijn leven.
over jou: Jij staat midden in het leven, en je hebt je leven dan ook goed op de rit…net zo als ik. Je bent onafhankelijk en ongebonden, en je bent er ook klaar voor om als je de juiste persoon tegen komt je leven te delen met haar.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Nicolien1972
Leeftijd: 45 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Limburg_be
Woonplaats: Tongeren
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: bruin
opleiding: HBO
Roken: Ja
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Ja