Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Leuven
over mij Ik zeg ja tegen iets voordat ik zelfs weet wat het inhoudt en dus heb ik de neiging om het "aan het korte eind" te trekken. Als gevolg van praten voordat ik erover nadenk, kom ik vaak situaties tegen die op geen enkele manier mogelijk zijn voor mijzelf, dus de meeste keren vegrooi ik kansen in mijn leven ..
over jou: Mijn man moet absoluut een gevoel voor humor hebben dat ik kan waarderen. Er is niets leuker dan geestige plagerij en grappen delen. We zouden ook soortgelijke waarden moeten delen – we kunnen polaire tegenstellingen zijn in persoonlijkheid, maar gedeelde politieke of religieuze opvattingen zijn erg belangrijk.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: LuiizaSweety
Leeftijd: 42 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Leuven
Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: blond
opleiding: Universiteit
Roken: Ja
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Ja