Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Antwerpen - Antwerpen
over mij Ik ben Katrien! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel foto. 3 jaar geleden heb ik een auto ongeluk gehad en daarbij mijn been verloren! Het was een harde strijd om weer terug te komen in de maatschappij een spring in het veld die ineens niet meer kon doen wat ik altijd deed. Ik ben nu vol zelfvertrouwen en wil mijn leven weer oppakken.
over jou: Je heb er geen moeite mee dat ik 'gehandicapt' bent en vind het leuk om leuke uitstapjes te ondernemen. Zelfs een strand wandeling kan ik nu maken en geniet daar van!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Kathykat0
Leeftijd: 30 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Antwerpen
Woonplaats: Antwerpen
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: grijs
Haarkleur: donkerblond
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee