Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Henegouwen - Erquelinnes
over mij Ik en online daten dat gaat nooit gebeuren dacht ik. Maar ach waarom zou ik het niet eens een kans geven 🙂 Ben iemand die graag naar een festival gaat, lekker chillen in een cafeetje of een dagje uit in een dierentuin of pretpark. En ik zou het super leuk vinden om dat met een vriendje te doen. Dus hier mijn oproepje..
over jou: Je bent lief, zorgzaam en wil een leuke relatie aan gaan met een jonge meid zoals ik. Je houd er van om dagjes uit te gaan en wilt dit ook samen met je nieuwe vriendin gaan doen. Je staat er in ieder geval open voor om er echt voor te gaan.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Jocelyne92
Leeftijd: 25 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Henegouwen
Woonplaats: Erquelinnes
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: bruin
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee