Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Limburg - Ingber
over mij Hoi Hoi ik ben Marith kom uit Ingber daar ben ik ook geboren en getogen. Ik ben een rustig type, niet stil maar zal zeker niet de boventoon voeren. Ik hou van fotografie, natuur mensen dieren eigenlijk alles. Heb hier ooit mijn beroep van willen maken maar ben toch in de zorg terecht gekomen.
over jou: Ik zoek een lieve leuke man, waar ik mee kan lachen maar ook serieuze gesprekken mee kan voeren. Hoop op een man die samen met mij de wereld wil ontdekken, leuke dingen doen samen. En een man die houd van lekker koken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Ikke0077709
Leeftijd: 40 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Limburg
Woonplaats: Ingber
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: grijs
Haarkleur: blond
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee