Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Overijssel - Denekamp
over mij Eens kijken, mijn klein dochter zei Oma dit is leuk hoor, je kan zo mensen leren kennen en ook beter met de computer om leren gaan das handig toch? Nou laat ik eens zien dan kennissen kring uit breiden is altijd leuk vind ik zelf//Ben vlot actief en op moment alleen. Ben wel alle dagen gelukkig gezegend met bezoek van mijn schat van een klein dochter..
over jou: Je bent nog actief je houd van zingen of koor, tv kijken, klaver jassen en eens gezellig uit eten of een goede fles wijn open maken? Je motto is een beetje in de trand van een dag geen wijn is niet fijn haha,
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Hoiikbenjoy
Leeftijd: 71 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Overijssel
Woonplaats: Denekamp
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: blauw
Haarkleur: grijs
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee