Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Vlaams-Brabant - Baal
over mij Ik ben altijd al gek geweest op reizen en zo de hele wereld zien. Mijn ex hield daar niet van, maar nu ik weer alleen ben heb ik al verschillende delen van de wereld gezien. Maar alleen is dat eigenlijk helemaal niet zo leuk. Dus ben op zoek naar een man die net als ik van reizen houd en samen met mij veel cultuur wil gaan snuiven.
over jou: Hou jij van cultuur en reizen? Je bent ook vrijgezel en bent op zoek naar een maatje en metgezel om samen er wat leuks van te gaan maken?
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: GerdaDeWaar
Leeftijd: 65 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Vlaams-Brabant
Woonplaats: Baal
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: groen
Haarkleur: blond
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee