Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Limburg_be - Ophoven
over mij Ik: puur -humor -eerlijk -zelfspot -zonvakantie -prosecco -milka -karma. Heb een leuk leventje dus de man die in mijn leven komt moet het eigenlijk alleen maar leuker gaan maken. Ik hou niet van spelletjes, zeg wat je denkt en wilt dan hoeven mijn hersenen geen overuren te draaien.
over jou: Wil een man die mijn maatje kan worden, een man die niet bang is en niet twijfelt. Ik wil niet een beetje beetje en half half! Gewoon samen ervoor gaan en heel veel plezier gaan maken.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: FleurigeAnne
Leeftijd: 40 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Limburg_be
Woonplaats: Ophoven
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: bruin
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Ja
Tattoeage(s): Nee