Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Limburg_be - Genk
over mij Het is nooit te laat om aan een nieuw leven te beginnen. Mijn vorige leven dat niet van een leien dakje is gegaan, heb ik afgesloten. via deze weg zoek ik een man die naast me loopt op de weg naar de toekomst. Over het algemeen ben ik positief ingesteld alhoewel ik ook wel eens een moeilijke dag heb. Ik heb mijn tijd nodig om los te komen en de ruimte om mezelf te zijn.
over jou: Een man die geduldig genoeg is om mij naar hem toe te laten groeien, die niet alles ineens wilt maar het stap voor stap doet. Humor is belangrijk maar je kunt niet alles weg lachen, je kunt ook een serieus gesprek aan gaan. Reislustig zijn is een pluspunt.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Femke600825
Leeftijd: 57 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Limburg_be
Woonplaats: Genk
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: dik
oogkleur: blauw
Haarkleur: gekleurd
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee