Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Gelderland - Zevenaar
over mij Ik ben redelijk zelfzeker en ik kan gerust van mij afbijten. Ik sta dagelijks mijn mannetje tussen redelijk wat mannenn dat heeft mij wel wat harder gemaakt. Ik blijf erg kalm als ik mijn zin niet krijg en als je mij iets in de weg legt of mij gaat bespotten dan ga je mij vast nog lang herinneren.
over jou: Je kan mijn dominante karakter wel verdragen en je bent zelf niet zo een type dat vlug mensen op stang wilt jagen. Je bent hier op zoek naar wat plezier en als het even meezit worden wij vast een koppel want wij zijn beiden single!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Feee_X
Leeftijd: 34 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Nederland
Provincie: Gelderland
Woonplaats: Zevenaar
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: groen
Haarkleur: blond
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee