Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Oost-Vlaanderen - Aspelare
over mij Wat vind jij belangrijk in een relatie? Ik ben spontaan en hou van uitdagingen. Persoonlijke ontwikkeling vind ik belangrijk. Niet blijven hangen in een sleur. Er is meer in t leven. Genieten, samen lol hebben, respect, ondernemen en nog veel meer. Mijn waarden zijn : eerlijkheid, oprechtheid. Elkaar kunnen vertrouwen en elkaar de ruimte kunnen geven wanneer gewenst. Mocht jij je hierin kunnen vinden laat dan een berichtje achter, ik zal er zeker op reageren.
over jou: Je vindt het net zo belangrijk als ik om te kunnen groeien in iets. En niet in een sleur terecht te gaan komen. Dus een beetje inzet hoort er altijd bij neem ik aan. Verder hoop ik gewoon iets gezelligs van je te horen. Dan maken we het nog gezelliger.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Dellebelle
Leeftijd: 37 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Oost-Vlaanderen
Woonplaats: Aspelare
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: gekleurd
opleiding: HBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee