Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit West-Vlaanderen - Brugge
over mij Ik ben erg creatief en kunstzinnig in gesteld en dat vind je terug in mijn woning. Ik schilder, maak beelden en fotografeer veel. Ik zou graag in contact komen met een man die ook kunstzinnig is, of daar wel raakvlakken mee heeft. Iedereen maakt wel eens een aparte foto of tekening.
over jou: U bent een warme persoonlijkheid, transparant, creatief en grensverleggend. U weet wie u bent en u heeft interesse in een vrouw en verwacht dat ook terug.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Conditorei
Leeftijd: 70 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: West-Vlaanderen
Woonplaats: Brugge
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: gekleurd
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee