Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Luik - Luik
over mij Goedendag heren. Mijn naam is Helmieke en ik woon in Luik. Mijn leeftijd is 68 jaren, maar wat zegt dat nu? Ik ben een moderne vrouw die meegaat met de tijd. Ik geniet van mijn kinderen en kleinkinderen die mij jon houden.
over jou: Jij bent een zeer zachte en lieve man die graag samen wil komen om iets leuks te doen. Als jij vervoer hebt om richting mijn kant te komen zou dat fijn zijn maar waar een wil is, is een weg.
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: Boskabouterke
Leeftijd: 72 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Luik
Woonplaats: Luik
Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: grijs
Haarkleur: grijs
opleiding: middelbare school
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee