Daten-belgie.be

dating met een vrouw uit Antwerpen - Hoboken
over mij Te hard van stapel lopen dat is iets wat ik niet snel zou doen maar ik ben wel een vrouw die niet graag alleen is. Dus daar moet ik een tussenweg in zien te vinden. Ik zoek een vriendschap die uit kan lopen tot een relatie. Is dat ook jouw doel?
over jou: We bouwen het langzaam aan op en zien waar het op uit komt. Ik vind een relatie heerlijk maar we doen waar we goed in zijn, dus dat maakt mij dan niet zoveel uit!
→ Toevoegen aan Favorieten
→ Stuur een Flirt
→ Dit is niet oke

Naam: annetteho
Leeftijd: 59 jaar
Geslacht: vrouw
Land: Belgie
Provincie: Antwerpen
Woonplaats: Hoboken
Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
Lichaamsbouw: slank
oogkleur: bruin
Haarkleur: bruin
opleiding: MBO
Roken: Nee
Piercing(s): Nee
Tattoeage(s): Nee